Pensioen en lijfrente

PensioenAls u met pensioen gaat, wilt u er niet te veel op achteruit gaan. Toch blijkt ruim 80% van de gepensioneerden financieel flink in de leveren bij het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Wilt u weten of uw pensioen wel toereikend is? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. We berekenen dan exact hoe hoog uw pensioen zal zijn en wat u -indien nodig- kan doen om uw pensioen op een aanvaardbaar niveau te krijgen. Door onze centrale inkoop en ingang bij vrijwel alle pensioenverzekeraars is ook uw pensioen door tijdige actie en tegen een prima premie weer op het gewenste niveau te brengen.

Wijzer in geldzakenOns kantoor heeft een pensioenvergunning van de AFM, als een van de weinige financieel adviesbureaus. Onze kennis en ervaring kunnen wij ook inzetten voor bedrijven en zelfstandigen. Wilt u meer informatie over bedrijfspensioenen, tweede pijlerpensioen of ben u DGA? Neem ook dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Tip: Heeft u een lijfrenteverzekering die uitkeert of heeft u een offerte hiervoor ontvangen? Stuur deze naar ons toe en wij kunnen in vrijwel alle gevallen een betere aanbieding voor u krijgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bakker & Jansen is een allround en onafhankelijk financieel adviesbureau. Onze ervaren adviseurs helpen u graag met uw hypotheek, verzekeringen of pensioen en lijfrentes. U kunt ook bij ons terecht voor echtscheidingsbemiddeling, uw belastingaangifte en financieringen. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons via 0318 - 67 25 10 of ga naar contact.


Ga naar contact

Bakker en Jansen

info@bakkerenjansen.nl
0318 - 67 25 10

Bakker en Jansen Financieel Adviesbureau
Stationsweg 64
6711 PT Ede

Online Hypotheekadvies

Het is vanaf nu mogelijk om online met ons in gesprek te gaan. Zo kunt u nog sneller in gesprek met ons. Klik op de knop hieronder om direct een video-chat te plannen wanneer het u het beste uitkomt:

Website laten maken? SiteToGo.nl