Sparen

Door de lage rentestand is uw geld op een spaarrekening laten staan niet meer zo rendabel. Wilt u weten waar u uw rendement kunt verhogen of wil u een lange termijn spaarplan maken, bijvoorbeeld voor de studie van uw (klein)kind of het maken van een wereldreis? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de meest passende en effectieve spaarvorm.

Wat uw wensen of spaardoelen ook mogen zijn, wij helpen u graag bij het zoeken naar de meest passende en effectieve spaarvorm.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bakker & Jansen is een allround en onafhankelijk financieel adviesbureau. Onze ervaren adviseurs helpen u graag met uw hypotheek, verzekeringen of pensioen en lijfrentes. U kunt ook bij ons terecht voor echtscheidingsbemiddeling, uw belastingaangifte en financieringen. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons via 0318 - 67 25 10 of ga naar contact.


Ga naar contact

Bakker en Jansen

info@bakkerenjansen.nl
0318 - 67 25 10

Bakker en Jansen Financieel Adviesbureau
Stationsweg 64
6711 PT Ede

Online Hypotheekadvies

Het is vanaf nu mogelijk om online met ons in gesprek te gaan. Zo kunt u nog sneller in gesprek met ons. Klik op de knop hieronder om direct een video-chat te plannen wanneer het u het beste uitkomt:

Website laten maken? SiteToGo.nl